23 okt. 2011

Nattens damer

Det kom en leksakskatalog IGEN.


Säg mig, tycker ni inte att dessa flickor ser lite...tja...slinkiga ut? Latexjackor i metallfärger, pälskragar och platåstövlar upp till låren påminner mig om damer jag sett i vissa av Amsterdams mindre mysiga kvarter.
En sånhär molla-maija får vår dotter leka med så länge det är jag som bestämmer. Hon är glad och rosig om kinderna, mjuk att krama, klädd i byxor och osminkad.

5 kommentarer:

åsa sa...

Samma katalog kom till oss och vad skall man riktigt säga om de där dockorna? Vad tänker de på som planerar dockor? Resultatet är väl småflickor som på allvar tycker att Kissie är snygg.

Karin sa...

Vi fick också den katalogen! Den fick bli brännved :) det säger väl allt om min åsikt!

Eva sa...

Jag tycker att katalogerna dimper ner ur postluckan tidigare och tidigare för varje år. Jag brukar ha dom som vessalektyr, och där sitter jag sen och skakar mitt huvud åt superkonstiga leksaker. Och vad har hänt med My little ponny:erna?? Dom har enorma bratz-ögon och anorektiska ben. Yäk!

Melli sa...

Oh, vad fiiina! Not! Tur behöver jag inte ens se så mycket på sådana, det bläddras fort fram till allt pojkstuff här hos oss. Men inte tycker jag det varit nåt bra än i dehär två som kommit. :( Eller så har bara ungarna redan allt. Men jag har lite angst, stora pojken har ju födis nu på söndagen och jag vet inte alls vad jag ska hitta på.
Den röda vagnen, vad är det för märke? Vi har en som liknar den väldigt mycket! :) O hon är ju så mjuk o fin, Molla-Majan.

Linda sa...

Åsa, man undrar. Man undrar också om det är kvinnor eller män som designar dessa dockor?

Karin, jag önskar vi hade en brasa! Det känns som en aningen mesigare protest att bara slänga det i återvinningskorgen.

Eva, ja, man får försöka vara först vid post-öppningen, annars är det kört. Storebror älskar att titta i dedär katalogerna, medan jag bara skakar på huvudet åt nästan allting där...

Melli, bara shajt alltihop. Vagnen däremot är äkta retro och snygg som fan - men tyvärr inte vår utan bara till låns! Varifrån är er då?