11 juni 2014

Årsdag

Igår firade vi nio år sedan vi träffades. Jag är fortfarande så glad att jag bad den där killen komma över på en kopp té efter vår första date, och jag hoppas innerligt att vi kommer att få dricka en oräknelig mängd tékoppar tillsammans ännu, tills vi blir gamla, glömska och grå.


Vespa i regn, men glada ändå

Middag på Bronda, sjukt gott

Hallonmojitos efteråt på Torni, mums!

Ett stort tack till gudmor S och gudmor T som kom och skötte kidsen. Jag minns faktiskt inte när maken och jag skulle ha varit helt på tumis sist, det gjorde väldigt gott!

Men hörni, när ni som är i lite motsvarande situation (familj, barn, inte så mycket överlopps vuxentid) går ut och äta med er respektive, så är ni då all smoochie coochie och romantiska, eller är ni som vi? Jag menar, visst går vi ju hand i hand och så, men till exempel på restaurangen så satt vi mest och analyserade omgivningen och människorna, och funderade på maträtterna och vinerna. Inte så mycket djupt snack om livet eller gulligt tête-à-tête* där inte, haha! Å andra sidan så förtjänade maten all uppmärksamhet tycker jag, det var enormt gott och intressanta smakkombinationer som kändes mycket inspirerande - plus att vi båda är lite av foodies. Och hej, nio år är ju redan nio år liksom, vi har ju avhandlat en hel del på vägen redan.

*ett vackert halsband överraskades jag visserligen med, så helt oromantiska var vi nog inte!


4 kommentarer:

fua sa...

Vi är nog som ni. Analyserar folk, diskuterar vad som skall renoveras till näst, strategier på maran och när vi senast köpte nya däck till bilen. Allt mellan himmel och jord, men väldigt lite muschmusch, vackra ögon och så. Jag trivs bäst med att vara som normalt

Pia sa...

Jag kan inte snacka gullegull. Hur gör man det? Kalle Anka sade en gång till Kajsa Anka "din hy är som liljor i mjölk". Efter att jag berättat det åt J brukar han säga det ibland när han vill vara romantisk. Så på den romantiknivån är vi och jag vill hoppas att båda är nöjda.

Helena S sa...

Kul att ni gillade! Ja vi är helt supersmootchie, franska kyssar, benen inlindade i varann och bara ögon för varandra. Not. Precis som ni är vi nog.

Östermyran sa...

Våra tumismiddagar består av diskussion om fotboll (dotterns hobby, SJK, ManUnited, VM, engelska ligan...), eventuellt bröllopsfix, vad som ska handlas från butiken, vem ska göra vad och när etc. etc. Så äter vi båda på ca. 15 minuter. Sjukt romantiskt! :)