7 juni 2014

Sveaborg

Ovanligt bra dag, trots att det var lördag (brist på rutiner adderat med lördagsgodis är lika med risky business) och trist väder på förmiddagen. Hade planerat piknik på suokkin, men kom oss ändå iväg på eftermiddagen då det klarnat upp - och tur var väl det för det, för det var mycket lyckat. Inte som sist.
 
Find the baby!

Tröstbild för er som inte hittade henne på föregående!

Knäckis, brie och sylt - oslagbart

Yours truly
Det kan fortfarande kännas konstigt att vara fem personer, även om vi börjar vänja oss. Idag hade till exempel både jag och maken en kort stund av nånslags dissociativ amnesi där på piknikfilten, och glömde nästan bort* spädisen som vi hade med oss.

Känns förresten mycket bra att redan kunna kruxa av två nöjen från sommarens bucket-list (city-delen alltså), dvs Koffaren och Sveaborg. Nån sommarteater borde vi ännu klämma in, och lite terrasshäng. Borgbacken klarade vi av redan på morsdagen, så där är vi på det torra. Men vad mer? Vad ska man inte missa i stan på sommaren? Vad har ni på er to-do-lista?

*barnskyddsmyndigheter ohoj - jag menar alltså för några sekunder, och bara för att hon låg så tyst och snäll där brevid oss - de två andra kidsen för liksom liv så det räcker och blir över.

Inga kommentarer: