26 feb. 2012

Brunchbloggen

Träffade Natte i Berghäll på brunch idag. Kan rekommendera Keidas/ GoodPie Bakery på Flemaren! Det är lite trångt, och jag var inte så förtjust i de kantiga svarta 90-tals tallrikarna och muggarna, men servicen var vänlig, maten bra (särskilt efterrätterna!) och ekologisk /närproducerad och stämningen allmänt skön.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, har nog aldrig förrut kommenterat här även om jag följt med redan över ett år. Men tänkte kolla om du vill berätta lite mera om brunchen? Typ vad bjöds, hur många eurosar osv. Söker något nytt brunch ställe :)

Linda sa...

Den kostade 16 euro tror jag, och förutom kaffe/te och korngröt med sylt så fanns det ett brödbord med sallad, gurka och tomat. Sen fick man välja 3 alternativ från en meny - jag valde yoghurt med mysli, en osttallrik med blåbärs- och timjansylt och hoummous. Min kompis beställde muikkor med svampmuffins och nåt annat jag inte minns. Till efterrätt fanns det en mängs små kakor, bärpajer, macarons och nånslags creme caramel/crema catalana. Det var riktigt gott, och fullt tillräckligt utan att man fick ähky. Men det lönar sig att vara där direkt kl 11, för det fylls på ett ögonblick, och de tar inte bordsreservationer.

Anonym sa...

Låter bra, tack för svaret!