21 feb. 2012

Trådar

Detta är vad jag sysslar med ikväll, ifall nån undrar. Jag stickar*, dricker vin och lyssnar på en fransk podcast om börsnoteringar och internetföretag**.* kolla in Hannas stickskola!

**och det där lät ju tusen gånger bättre än vad det egentligen är, för jag förstår ju ingalunda allt , men ett och annat användbart snappar jag ju upp - och allt är hemåt!

5 kommentarer:

hemMAMAmi sa...

Wohoo!! :) Vetdu, har märkt att stickandet har blivit en chainreaction hos oss, nu stickar även min mamma, min syster och makens mamma, allt startade från att min bästis stickade yllesockor åt mig till julklapp! :)Lycka till, stickskolan är ju helt super!

smulan sa...

Hej, måste bara säga att din vinblogg är så bra! Trevligt med lite tips som passar både studerandebörsen och till fest! :)

Anonym sa...

....medan du ser ut som en fransk filmstjärna! (själv ser jag ut som en februariglåmig småbarnsmamma med utväxt hårfärg och trådslitna verkkare)

Anna

Linda sa...

heMAMAmi, jag brukar sticka alltid nu som då, men behövde tydligen en liten inspis-kick i arslet för att gräva fram stickorna och garnet ur sina gömmor!

Smulan, tack, vad glad jag blir! Du får hemskt gärna kommentera nånting, så kanske andra vågar också (där är ganska tyst på den fronten nämligen).

Anna, tack, men tyvärr strrrruntprrrrat (med skorrande R), jag är lika februariglåmig som alla andra småbarnsmammor. Tur att det snart är vår!

Hanna sa...

Jee, kiva att man stickskola uppskattas! Del två kommer inom kort :)