20 feb. 2012

Podcasts

Jag har just upptäckt detta med podcasts (tack Peppe!). Jag har haft en iPhone i 4-5 år ren, men ibland* tänder jag långsamt med tekniska grejer, så är det bara.

Men nu vill jag ha tips på vad jag ska lyssna på! Vad lyssnar NI på? Var hittar ni era podcasts? Eller tycker ni ert liv är lika rikt utan såna påhitt?

*nå, låt oss säga som det är - nästan alltid

10 kommentarer:

Annika sa...

Rekommenderar varmt Familjeliv (Radio Vega) för alla föräldrar som inte har tid att lyssna på radio en viss tid. Föräldraskap och livet med barn ur alla möjliga tänkbara synvinklar:

http://arenan.yle.fi/ohjelma/755483/feed/podcast

Linda sa...

Jo Annika, Familjeliv såklart! Men det visste jag ju redan. :) Vad annat då?

Peppe sa...

sveriges radio bjussar på massor bra: heliga familjen, jättestora frågor, sommar (vissa är alldeles lysande som ville virtanen, mark levengood och underbara clara, andra är bara jäkligt bra), kropp&själ, ingemarsson, matens pris, plånboken etc

Maria L sa...

Har inget tips att komma med, men stämmer in med Peppe här ovan - sveriges radios sommarpratare är fantastiska - där har du att gå igenom för många promenader/ länkar. En favorit av sommarpratarna är Gustaf Hammarsten (skådis från bl.a. Våra vänners liv, Brüno, julkalendern 2011), rekommenderar!

Maria L sa...

Ja, måste bara tillägga att jag kanske är lite partisk just gällande Hammarsten - tycker nämligen att han är väldigt... hmm ... älskvärd :)

tutt-lisa sa...

Asså va är podcast, berätta åt en annan snigel!

skrutte sa...

oj, jag har inte upptäckt detta ännu, äsch sån trågis jag är. kanske så dags att göra det nu. låter ju lovande

M sa...

Eftersnack på Radio Vega :).

Linda sa...

Peppe och Maria, tack, ska kolla in dem!

Tutt-Lisa, det är lite som ett radioprogram som man kan ladda ner och lyssna på. Men vem som helst kan göra en podcast, så det finns ett enormt utbud! Man laddar ner dem på tex iTunes.

M, bra tips!

Linda sa...

Skrutte, gör det, du kan ju lyssna sen medan du promenerar med hunden eller så. Jag är helt intsinä på en brush-up-your-french-kurs just nu.