16 feb. 2012

I garderoben

Jag vill presentera er för ett kärt plagg i min garderob. Jag äger EN enda bänd-tisha, är liksom inte riktigt den typen annars. Men denna älskar jag, och den tjänar mig flitigt som nattlinne.Storyn bakom är dessutom lite rolig, för jag fick biljetterna som resultat av en skoj kväll ute. Jag hade gjort helt klart för killen att jag har barn och är i ett lyckligt förhållande, och när vi var på det klara med det så pratade vi bara dittan och dattan, lite om musik och så - och ett par dagar senare hade han (från Schweiz, därifrån han var hemma) luskat ut både varifrån man skaffar biljetter i Finland och var jag bodde. Ett dörrpling* som gjorde en snigel som denna väldigt glad!

*budet hämtade dessutom TVÅ biljetter, tydligen var herremannen ifråga mån om att visa att han var just det, och gav en till min sambo också.

2 kommentarer:

malinofreja sa...

Oj, jag vill också ha konser biljetter och "han" får gärna följa med! :) Hi,hi! Ljuvlig historia! Jag var faktiskt också på den konserten, de hade jag nästan glömt! Och jag blev också bjuden men tyvärr inte av någon gentleman.

Linda sa...

Det var så konstigt, sånt där som inte alls brukar hända mig liksom!