6 mars 2013

Hundägare ohoj!

Här är prylen ni inte visste att ni behövde. Absolut oumbärlig eller hur? Hundar ska inte behöva springa omkring på egna ben, de kan ju bli både trötta och smutsiga, de söta små liven.

Stockmann, till er tjänst. Bara 150 euro!
Detta är inget sponsrat inlägg, måste jag väl tillägga för klarhetens skull. Jag sprider detta glädjens kommersiella budskap av mitt hjärtas godhet helt enkelt.

9 kommentarer:

Pia sa...

Haha! exakt en sån kom emot mej på måndagen innehållandes två hundar med jackor på.

Maria L sa...

Alltså va? I Stockans katalog ännu på köpet? Dolly stackarn sku ju bli åksjuk så hamnar fortsättningsvis ta sig fram på egna ben.

Anonym sa...

Jag undra om nån verkligen köper en sån.. Tydligen! Oj nej.. Våra hundar får nog fortsättningsvis gå själv. :D/ My

Helena S sa...

Jag reagerade också på den, vilken "must have", alltså!

Melli sa...

Jag funderade en gång verför de säljer kärror intill djurmaten, sku kolla närmare då modellen ju verkade trevlig..men så insåg jag VAD det var. Huh. Hur förvrängt kan det liksom bli? Fast ja med strama, moderiktiga jackor och små otrevliga skor kan väl de små stackrarna inte röra sig så bra.. O så bjäffser de inomhus då de inte får röra sig tillräkligt.

hemMAMAmi sa...

Hahahaha, borde kanske försöka tränga in Jimi i en sån med sina 50 kilo pure muscle? Om inte annat så skulle iaf alla grannar få ett gott skratt. Nä, men alltså seriöst, ser helt otroligt daiju ut och kostar ju dessutom skjortan!

Anonym sa...

Måste få försvara dessa vagnar lite! Alla använder dom inte för länk med hundar, jag använder vår till våra hundar då vi reser, att släpa bagage och hundar mellan buss-och tågstationen i Helsingfors är inte det lättaste då man dessutom kan råka ha väldigt brått! Vagnen används kanske 2 ggr i året hos oss, men de gångerna är den guld värd!

Linda sa...

Anonym, oj, men så långt hade jag inte tänkt - tydligen kan den vara bra att ha ibland då. My bad. :)

Marika sa...

Måste tillägga här att man kan bli lite sur när man ser en proppfull buss med två vagnar i och den ena vagnen har en hund som resenär.. Där står man och ser fånig ut med sin vagn och tänker att inte kommer vi in på denna buss heller när nån typ har sin hund i en vagn... Hehe:)