16 maj 2013

Ask!

Tester ett förhandsskrivet inlägg, eftersom jag befinner mig på Fair Trade vinmässa i Berghäll idag:
Ska vi köra lite frågestund? Finns det nåt ni undrar, nåt jag kan svara på? Dvs INTE svåra matematikfrågor eller nåt om fiffig organisering, utan sånt som en simpel snigel kan upplysa er om. Och nej, det MÅSTE inte handla om vin, man kan prata med mig om andra saker också!

4 kommentarer:

Sandra sa...

Du berätta att du hade bott i New York så jag blev nyfiken om du bott i nåt annat land också? Tänker ni ännu flytta utomlands eller trivs ni här?

Peppe sa...

Längtar du fortfarande efter ett hus på landet? Vad läser du för bloggar? Känner du skrivkramp ibland? Bästa rekommendationen (alla kategorier).

Anonym sa...

Vad ska ni göra i sommar, har ni nåt roligt planerat?

Linda sa...

Sandra, jo, bodde där i 4 år, och så har jag bott ungefär lika länge i Frankrike. Skulle iofs gärna flytta utomlands igen, men nu går det inte på ett tag då storebror bor växelvis hos oss och hos sin pappa. Förutom Frankrike (dit jag alltid kommer att längta en smula) kunde jag tänka mig ett tag i Kalifornien, eller kanske Köpenhamn!

Peps, jo det gör jag nog. Mer och mer faktiskt. Funderar dagligen på att hoppa av ekorrhjulet mitt i farten och bara rymma iväg till landet. Tillsvidare får det räcka med somrarna ute i Korpo - men kanske det nån dag blir mer än så!
Bloggarna jag läser allra mest finns här till höger - sen läser jag sporadiskt en del andra också, och snubblar in på nya via andras bloggar.
Nja, inte på det viset, för jag MÅSTE ju inte skriva nåt om jag inte vill. Och då låter jag bli. Eller så skriver jag bara nånting struntigt och bryr mig inte om standarden - har inte så höga krav på mitt skrivande liksom. Men nå, nu när jag tänker på saken håller jag på med en berättelse, som nu går på tredje året - där krampar det ordentligt. Har haft en paus på ett år nu. Men vem vet, kanske jag sätter igång igen i sommar, på landet utan internet? Och bästa rekommendationen - det måste ju vara att välja livskamrat med omsorg - vänskap och tillit är viktigare än sparkles och image (C, läs inte in nåt här nu okej). :)

Anonym, inte så mycket planerat nej. Landehäng, trädgårdspetande, optimistjollesegling, glassätning, grillning, rosévin på bryggan. Sånt. Några bröllop blir det också!