13 maj 2013

Morsdagen firad, vardagen påbörjad

Hade sån sommarlovskänsla på lande att jag inte alls hade velat komma hem igen. Egentligen var det ju inget speciellt- mest ishockeymatch på tv (stor upplevelse för lillkillen!), cykling, rabattröjning, promenad till tomtestenen, lite skumppa och kaka och morsdagsfirning. Men det kändes så bra att se barnen njuta av friheten, och av den friska luften och vackra vädret. Jag längtar ihjäl mig efter mera sånt! Värme, tid, sol, hav.

Jag bjöds på festfrulle


Jag bakade en kaka till min mamma,
hon är världens bästa!


Lillasyster, släkt med storabror tydligen


Projekt Sommarhus

3 kommentarer:

brudfrämma sa...

Hej igen! Sorry att jag antastar dig på nytt men jag tänkte ifall du missat min tidigare kommentar. Håller alltså på att ordna polttaren som plötsligt blev tidigare än först planerat så därför är det lite bråttom med fixandet. Kunde du tänka dig att ordna skumppa/vintasting för ett gäng glada tjejer på lite under 30 ifall datumet råkar passa dig (vågar inte skriva ut det här ifall bruden skulle råka läsa och misstänka ngt)? Vi har träffats ett par gånger så du vet vem jag är men jag berättar mera om jag får maila dig med mer info :)

Linda sa...

Hej, förlåt, har läst och skrivit bloggen från telefonen en tid och detta hade visst gått mig förbi! Du kan maila mig på lindavforssell ät gmail punkt com.

brudfrämma sa...

Tack, nu har jag mailat :)