22 maj 2013

Vi fortsätter på ytligheter

Min man himlade med ögonen när jag berättade om mina planer: nämligen att jag tänkt på att låta klippa snedlugg åt mig igen. Det var typ 4 år sedan sist, och jag behöver nu nånting nytt. Klippa kortare vill jag inte, och färga vill jag inte heller. Återstår lugg - som jag varje gång svär över att växa ut igen så snabbt som möjligt. Men vad tror ni, skulle inte nåt sånt här funkka?Inbillar mig att det dessutom skulle täcka lite mina pannskruttor. Men å andra sidan tycker jag mig ha hört av nån frissa att pannlugg föråldrar? Svåra, tunga beslut jag har framför mig. Och inte det minsta stöd från min kära make.

3 kommentarer:

Pia sa...

Nå jag säger såklart att JA! Lättaste håret jag haft. Bilden längst ner till höger, det håret är mitt mål. Bara mitt växer 20cm så är jag där. Sneglade tom på förängningar i en svag stund, men de verkade så arbetsdryga och dyra att de fick vara.

(borde man/jag förresten veta vem tjejen på bilden är?)

Pia sa...

alltså förLängningar.

Linda sa...

Pia, nä, den bilden hittade jag på Pinterest, borde ha skrivit ut det men glömde i farten. Och du har ju perfekt lugg du, jag kunde ju ha lagt in en bild på dig där till sist! :)