22 maj 2013

Mer inredning

Det var nån som bad om fler bilder från vårt hem, så här visar jag nu ett annat hörn i vårt vardagsrum/matsal. Vi har försökt hålla färgskalan ganska ljus, eftersom charmen med den här lägenheten till stor del ligger just i ljuset. Vårt förra hem var mycket mörkare, och därför passade också en lite murrigare, ombonad stil in på nåt sätt.


Stolen är ärvd och gammal, men omklädd och uppfräschad med ny fyllning och nytt tyg. Hör till samma grupp som vår soffa jag skrivit om tidigare. Hjälpbordet eller skänken, eller vad man nu ska kalla det, är från Ikea (dock second hand), fårfällen likaså. På bordet har vi en liten "brasa" (sån som brinner på etanol) - av erfarenhet kan jag berätta att det är bättre att ha såna utom synhåll för grannar och förbipasserande. Det hände oss nämligen en gång att det ringde på och en gubbe frågade oss uppskärrat om vi är okej, och om vi känt röklukt - han trodde nämligen att det brann nånstans då han sett lågor i fönstret!
Och ylletröjan, den är från Noa Noa (om nån är sugen så är den tydligen på rabare här!)

2 kommentarer:

Mia Forsberg sa...

Urfin stol! Gillar ju allt gammalt (typ), det ger hemmet en helt annan feelis än bara nya möbler och grejer.

Linda sa...

Tack Mia! Jag blev också lite kär genast då jag såg dem - och tror att min man också accepterat dem nu till sist, fast det inte var blixtar och dunder direkt för honom. :)