2 maj 2013

Lekstugor

Lykke börjar komma in i den bästa lekstuge-åldern har jag på känn, och jag tänkte att man eventuellt borde lite sondera terrängen innan man slår till. För det skulle ju sitta ganska fint med en liten stuga i nån knut på lande, men jag har bara ingen aning om varifrån man får trevliga lekstugor som inte kostar flera månadslöner. Snälla tipsa mig!

6 kommentarer:

fua sa...

Jag har helt samma planer! Snälla meddela om du hittar en bra eller billig eller superfin. Jag gör samma!

Anonym sa...

Bauhaus? Plantagen?

Anonym sa...

Lönar sig att köpa begagnat! Finns förmånliga och fina på t.ex. tori.fi med jämna mellanrum.

Malin sa...

Vår är från Bauhaus, kostade drygt 500 + målfärg.

Anonym sa...

Hade samma dilemma gör några år sedan. Gick igenom allt utbud som fanns till hands, k-rauta, bauhaus, starkki, nätbutiker mm. Lekstugorna såg väldigt klena ut och utställningshusen såg eländiga ut. Kostade mellan 500-800€. Tyckte det var en dyr peng för skräp. I byggsatserna ingick inte taktilt som måste löpas skilt + målfärgen.
Hittade sedan kerava fängelse som bygger lekstugor på beställning. Byggs och målas efter önskemål helt färdiga på plats inomhus i en hall och levereras med lastbil hem till dig.
Totalkostnad. 1.250 huset + 200 leverans.
Väldigt nöjd med huset. Fint byggt och mycket bra kvalitet. Väggar av plank och inte panel som de byggsatslekstugorna de stora järnaffärerna säljer.
Nackdel - lång leverstid ifall de inte råkar ha något hus färdigt som passar dig.

Linda sa...

Tack snälla för alla tips! Nu lutar det mot en från Tammiston Saha, som finns i St Karins, på väg ut till vårt lande.