6 okt. 2011

De är ju oktober för hel-ete!

Jag blir galen!

a. Det är flera hundra månader kvar till julen, jag är inte färdigt för sånt här. Jag vill ha gula löv, äppelpaj och svampskog.

b. Det står "Ingen reklam" på vår ytterdörr.7 kommentarer:

Nickby rapporterar sa...

Jag får ett släng av fel i huvudet av reklam i postlådan, vi meddelar också att vi inte vill ha sådan. Arghhh. Micaela

Malin sa...

Jag har hört förut om att det nog kommit "barnreklam" trots "ingen reklam" lappen. Ja man börjar ju inte fråga barnen i oktober vad de önskar i julklapp? Bara Galna dagarna är slut så börjar dom väl med jul i Argoshallen? Inget jul ännu i Oktober, nej tack!

Melli sa...

Jo tack, samma katalog damp ner också här trots samma lapp. Fast våra ungar brukar läsa katalogerna i några år, brukar stoppa dem i bokhyllan, så kanske jag överlever.. Men ja, jul?! Näe, inte ännu tack (eller hellst inte alls för att vara helt ärlig).

Linda sa...

Urk, och nu när jag bläddrat igenom den så är jag bara surare - 97% av grejerna där är helt värdelösa krimskrams hemskheter!

L8 sa...

Jamen visst, helt galet med skrikiga leksakstidningar med julgubbar på i början av oktober. Men samtidigt en ganska bra klippa och limma-syssla en regnig oktoberkväll. Sen glömmer de bort tidningen. Eller så slänger jag den.

Anonym sa...

Håller med!! Och varje år är det samma sak. /My

mammaspring.com sa...

Sant sant! Och hur hittar dom barnfamiljerna? Har bekanta som har hemlig adress men tror ni inte likväl att den årliga leksakskatalogen hittar hem till dem. Hur är det möjligt???
:)