16 jan. 2011

Håret

Såhär blev det alltså, håret. Gillar längre hår bättre, men efter att i åtta månader, natt som dag, blivit tankad på energi av den lilla mjölkfanatikern i huset så fanns det ingen annan utväg än att kapa det och börja på ny kula. Så eländigt var det. Kanske det hinner växa till sommaren så man får nånslags bröllopsfason på det?

9 kommentarer:

Malin sa...

Snyggt!

catten sa...

det e ju snyggt juh!
suck, detdär med hår och bröllop... e så störd på att jag som bäst låter min pannlugg växa ut, endast pga bröllop på kommande. helst skulle jag vilja ha pannlugg, men har tyvärr kantapään kautta lärt mig att inte en enda frissa klarar av att på styr på pannluggen när det gäller, så därav detta ytliga projekt. men veckan efter bröllopet ska jag banne mej klippa luggen tillbaka!

Anna sa...

Jag tycker du är ursnygg!

Sonja sa...

Jag gillar också ditt nya hår. Men allt klär väl en skönhet, heter det ju!

hemMAMAmi sa...

Jättesnyggt!!

morzan sa...

Alltså hur har jag kunnat missa att ni ska gifta er i sommar! Har du sagt det?? Annars får jag nog skylla min amningshjärna. Visste ju nog ni skulle göra det men inte så fort, grattis!

Ja och allt klär faktiskt en skönhet, ser superfint ut. Jag vägrar nu klippa mitt hår trots amningen, för mitt tunna hår ser bara värre ut som kort.

hemmahannah.papper.fi sa...

Dessutom kan du alltid be frissan lägga till lite extrahår om det känns så på D-day.

Helena S. sa...

Very chic! Inte är det så kort! Frissan kommer att kunna göra allt möjligt!

Linda sa...

Voj nej så snälla ni är, jag blir ju helt generad här. Men tack!