28 jan. 2011

Erase and rewind

På bussen idag råkade jag in i en märklig situation, lite sådär som att backa in i en knut och inte komma bort ni vet. Plötsligt fann jag mig nämligen, jag vet inte riktigt hur det gick till, förklarandes för en okänd farbror om bönans ätande på natten. Meningen "...så bara lyfter jag på t-skjortan och låter henne äta medan jag slumrar vidare" kom faktiskt över mina läppar innan jag insåg att jag antagligen trätt över den där gränsen som kan göra folk lite obekväma. Jag kände en omedelbar hetta om kinderna, skrattade lite nervöst och stirrade stint in i barnvagnen istället för att möta farbrorns blick. Som tur var så verkade han vara en amningsentusiast av största grad, och berömde att jag ammat såpass länge och gick på om hur rätt och vettigt det är. Jag vet inte, det hjälpte nog inte upp situationen alls egentligen. Jag var lättad då vi kunde stiga av på följande hållplats.

4 kommentarer:

Malin sa...

Malin (Idag - 21:36)
är vinet torrt? prisklass? tänkte om det är något man borde pröva på!
Svar:
fråga vinlinda, jag är tyvärr ingen suverän vinkännare! snigeln harald där i länklistan!

Jackson vitvin handlar det om.

Linda sa...

Jo, torrt är det, men fruktigt och fräscht. Minns inte vilken prisklass, men gissar på kanske en 11 euro? Kolla på Alkos sidor för mer info!

morzan sa...

Förstår nog din känsla. För en själv känns ju amningen så naturlig, brösten mister liksom sin sexappeal då man ammar.

Jag har en gång hamnat att amna i bussen för att få fröken nöjd. Det var också rätt obekvämt och tyckte folk tittade konstigt. Skulle nog inte göra om det.

Linda sa...

Oj, det var modigt morzan!