14 juni 2011

Skriet i Gräsviken

Hoppas ingen av er var i Gräsvikens citymarket igår, och om ni var det så tackar jag er för att ni var diskreta och inte kom fram och pratade - jag hade fullt sjå med att skydda mina trumhinnor från att spricka, samt försöka ta mig ut från butiken ifråga med en arg och spottfräsande 6-åring hängandes och släpandes efter mig, då han inte ansåg sig kunna leva utan en tramptraktor för 70 euro*.Ni som blir lite svettklibbiga då era bebéer och toddlers får ett VILLHAMÅSTEFÅ-utbrott i butiken - you aint seen nothing yet, som de säger i Amerika.


*den hade ju ett släp och allt! Idiot-mamma.

4 kommentarer:

Sonja sa...

Jag brukar ibland få utmärkelsen idiot, men här ett tag blev jag en skitmes! Då, mitt i bråket började vi båda gapskratta.

Melli sa...

Du kan trösta honom med att de inte är så bra! ;) Vi hade en sådan men sålde bort den då den inte användes.
Ja det är på sätt och vis lättare med de mindre, de kan man sätta i vagnen eller under armen och bära ut..de äldre är det lite jobbigare med + att deras ord är lite fulare och mer sårande.

Malin sa...

Sku de bara vara VILLHASAK så skulle de va bra utsattes igår för skrik när mellersta och lilla syster grälade om vem som skulle ha bilköpvagnen med helt bälte i. Tack och lov så små flinade butiksbiträdet som gick förbi men själv tyckte man ju att de va pinsamt

Linda sa...

Sonja, skitmes låter onekligen ganska gulligt!
Melli, bra att veta - åtminstone tröstar det mig. Och jo, han var så arg så de fula orden bara sprutade ur honpom, och för att riktigt vrida kniven i såret muttrade han ännu att "det var rätt åt dig att din cykel gick sönder". Nå, när ångan lättat var han ju hemskt ledsen att han sagt så mycket dumt...
Malin, känner igen det där, bilvagnarna är poppis hos oss också, och det blir total kalabalik om man försöker gå in i butiken utan en sån!