13 jan. 2011

Chez l´Escargot

Idag var det dags för dessa små läckerheter igen. Följde som vanligt svenskens recept, förutom ägget jag valde att tillägga för bättre ihophållbarhet.

Lätt som en plätt, bara att kasta in i mixern....

...köra några varv...

...och steka ihop - voilá! Här ser ni mina falafels
serverade med ris, tomat, tzatsiki och guacamole.


PS: Magnus, om du läser dethär: kan du snälla berätta hur man får runda bollar? Mina blir alltid trekantiga, hur jag än gör.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det ser jättegott ut, det måste jag prova någongång!

morzan sa...

Jag också, tack för tipset!

Peppe sa...

jag ska be Magnus återkomma. Ser fram emot motsvarande mat imorgob.

Linda sa...

De ÄR jättegoda, trekantiga eller inte.

Peppe sa...

Okej, Mags hälsar att han friterar dem i olja eller steker dem i ungen. Använder man stekpannan blir de automatiskt platta.c