Förrätten, chévre med rödbeta var så god och slank ner i ett nafs, så den blev inte förevigad. Huvudrätten däremot räckte det av och blev över TROTS att den
var himmelsk den med - bouillabaisse med fyra sorters
fisk, musslor och räkor.
var himmelsk den med - bouillabaisse med fyra sorters
fisk, musslor och räkor.
Senare på kvällen vankades det ännu ostbricka - tex brie med fikonsylt. Aaaah.
3 kommentarer:
Oj, tror minsann ni platsar bland de sjuttiotal i världen! 3 stjärniga michelin restauranger vill säga. Ser underbart ut! Svärmor blev säkert jätteglad!
Åh så fint ni har gjort! Det skulle jag aldrig klara av, redan att laga mat med musslor är överkurs för mig.
Svärmor var glad som en lärka! Och alla andra med, sånt här kockande är ingen dum idé - mera, godare mat för alla då var och en kan koncentrera sig på sin specialitet, och mindre stress.
Skicka en kommentar