4 okt. 2012

Hej från kontoret

Jag har under dessa två veckor i arbetslivet kommit till en personlig insikt. Ingen som skulle ha nån större betydelse för Finlands framtid, men nånting att beakta i vår familj- jag trivs bäst med att vara den som hämtar från dagis. Jag kliver gärna upp tidigt ( skönt att bara ansvara för sitt egna påklädande och ätande!) och smygrr iväg till jobbet i ottan för att sedan kunna med gott samvete gå tidigt. De senaste dagarna, då jag fört på morgonen, och istället kommit hem närmare kl 18, känns det som om jag inte gjort annat än jobbat, och att det blivit så väldigt knappt med tid över för att leva.


Jobbfrukost

4 kommentarer:

Mia sa...

Jag är exakt likadan! För övrigt så är det ganska tyst o skönt på mitt kontor före 9 (har jag ens berättat att jag fick detdär jobbet jag berättade om sist vi träffades?)
Ses på lördag!

Malin sa...

Och jag föredrar att föra på morgonen och sen få jobba så att jag blir färdig med allting innan jag ska hem. Ibland blir det 7 timmar, ibland 10. Stressen att bli tvungen att sticka klockan 16 gör mig galen! Men vi turas om.

Linda sa...

Mia, så roligt, grattis! Jag vill höra allt på lördag!

Malin, jo, jag förstår, gillar inte så särskilt dendär känslan av att skynda iväg om nånting är på hälft. Och ingen märker ju att man är där tidigast, medan alla ser att man är den som går redan före fyra, och kanske drar slutsatser av det som inte direkt gynnar ens karriär. Så vi turas också om. Men herregud så skönt det var att få gå ut i solskenet idag, och cykla till dagis, hinna på loppis, till bibban och till butiken i lugn och ro!

mammaspring.com sa...

Känner så igen mig! Är precis likadann!