14 okt. 2012

Morgnar

Malin skriver om deras veckoslutsmorgnar, och jag kan inte annat än hålla med. Finns det nåt skönare? Okej, de är inte varje gång så genomidylliska hos oss, det vaknas tidigt, det blir trångt i vår säng, och det syskongnabbas nog en del. Hbl går ju inte heller att dela i två, så den ena av oss vuxna får orättvist nog hålla ögonen på barnen istället.

Men på det stora hela brukar vi njuta av veckoslutsfrullarna -  ägg, croissanter, frukter, gott kaffe, färsk juice och sånt, och framför allt oceaner av TID. Jag är så ingen blivande fotbollsmamma kan jag säga, långsamma morgnar i lugn och ro är alltför viktiga för mig!

4 kommentarer:

Malin sa...

Theo vill börja med handis och vi kollade just att träningarna är kl. 11 på söndagar. Det är lite på gränsen, men kunde KANSKE fungera?

Helena S sa...

I hear you, babe! Det känns inte som helg om man inte fått sig en redig frukost i lugn och ro.

Anonym sa...

Visst kan man ju dela Husis itu, det gör vi!

Linda sa...

Malin, 11 är ju ganska mänskligt ändå, ungefär den tiden börjar vi faktiskt kräva lite aktiviteter, annars blir ungarna för rastlösa. Ack, denna balansgång.

Helena, nä just det. Med tiding!

Anonym, kan man? Men, river ni den itu då eller? Jag vet inte om jag sku kunna förmå mig till det, en menatl spärr av nåt slags.