22 jan. 2012

Utgång

Gårdagens utgång gick enligt ett fenomenalt recept: god mat, god dryck och god vän, och så den hemliga ingrediensen - tidig början! Vi träffades redan halv sex på Puttes Pizza*, och hann kruxa av både det ena och det andra ämnet från fördragningslistan under kvällens lopp SAMT vara i hemma och i säng innan midnatt.Delade en flaska The Velvet Devil Merlot till pizzan, och föll pladask. Tio procent Cabernet Sauvignon i den silkeslena blenden ger en skön balans mellan peppriga lakritsaromer och en varm, lång eftersmak. Tyvärr finns inte dethär vinet på alko, men däremot kunde vi skymta samma flaska på Baker´s Tempo-bar lite senare.


* verdict: förstår inte riktigt hypen. Goda pizzor och bra vinlista, men tyvärr drog servicen lite ner på helhetspoängen. Buttra miner och undvikande blickar är inte coolt.

3 kommentarer:

Malin sa...

Om Puttes, jag åt en god sallad där en gång, men makens pizza var nog ingen höjdare. Den bestod liksom bara av vitt bröd.

Helena S sa...

Kan även tilläggas att vinet inte leder till en dunderkrabbis! Har varit pigg och företagsam hela dagen! Eller så beror det helt enkelt på den tidiga hemkomsten ;) Tack för igår, det var en fin kväll!

Linda sa...

Malin, jag gillade nog pizzan, men bra att veta att de har goda sallader. Fast vad ska man göra åt surputtarna bakom disken då?

Helena, samma här - väldigt skönt att vakna glad och pigg! :)