19 mars 2010

Mustigt mums

Herreminjee, det är ju fredag! Här är en god australiensisk shiraz för 13 euro som är värd att prova på:Peter Lehmann Barossa Shiraz är ljuvligt varm och generös i både smak och doft, och aningen chokladiga och syltiga aromer blandas med en lätt kryddighet. Jag nämnde visst här tidigare ett annat bra påskvin, och även det här platsar i den kategorin. Vill man inte vänta så länge kan man istället testa en kombo med indisk mat, inte helt dumt det heller. Och är man en traditionell finsmakare kan man servera dethär med lite halvhårda ostar och ett gott bröd. Eller bara dricka det som det är, för bövelen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan barfota skärgårdsflicka!

Har hittat din blogg och njuter enormt av den - innehållet är mycket intressant (typ vardag med småbarn MEN vintipsen är MYCKET uppskattade, tack! Och så är din skrift en njutning i sig, sällan man får läsa en så välformulerad, eftertänkt men ändå spontan och kreativ bloggtext som din, tack!

Ha det så bra, hälsningar från en annan barfota skärgårdsflicka som numera sommargästar på Lohm ;) men är bostatt i Ekenäs

Linda sa...

Oj nej vad roligt!! Vitsit att man sen kan bli glad ( och oerhört nyfiken) av sånahär komplimanger - tusen tack!