30 aug. 2011

Dagens tantiga

Dedär vuxenpoängen har jag slutat räkna för länge sen, jag kör på tantskalan redan. Kolla här vad jag gnider händerna av förväntan inför att få börja pyssla med* i de mörknande höstkvällarna.Naja är för övrigt min ledstjärna i broderi!


*sen när bröllopsbestyren är överstökade

7 kommentarer:

Chniil sa...

De IN att vara tant! Broderi är härlig terapi och de blir så vackert.. :)

AnnaK sa...

Härligt, snart tar även jag fram mina stickningar:) Hurra!

fröken nytta sa...

Jo men visst ska man handarbeta. Speciellt under mörka höstkvällar. Jag måste också hitta på något skojigt. Misstänker att det blir stickning.

m sa...

jep - handarbeta är bra för själen. Jag återupptäckte just min gamla symaskin "tant Elna" o sydde en bolero åt elvaåringen - som hon går med på att ha på sig!

Naja sa...

Vad roligt att du också ska börja brodera!
Du kör med blomster och jag med styckningsscheman... Det är bra att någon håller vakt i tantlägret sådär på riktigt ;)
Du vet helpline-numret om du kör fast :)

Linda sa...

Hahaha, jag vet nu inte precis om jag är helt övertygad om tantvarandets coolhet, men okej då. Vi säger väl så. Men roligt ska det bli, lite omväxling till strumpstickandet som jag tidigare ägnat mig lite åt.

Linda sa...

Ååh, jag älskar också att brodera korsstygn, fast senast jag broderat var väl i lågstadiet. Har länge funderat på att återuppta broderandet, men borde hitta ett snyggt motiv. Ser nämligen framför mig broderade dynor och tavlor som min farmor hade när jag var liten och ryser lite... Var har du köpt mönstret, det ser fint ut?