23 aug. 2011

Detaljerna

Jag är ingen detaljmänniska. Jag ser det stora hela, och fastnar inte vid småsaker. Nu är det så att det ingår en hel del småsaker i planeringen av bröllop. Jag tänkte det mesta var klappat och klart då jag hade klänningen utvald, tingshuset bokat och restaurangens meny utfunderad. Men nu, med en dryg vecka kvar, dyker det hela tiden upp en massa grejer jag inte alls tänkt på. Strumpeband, serviettfärger och skor till barnen - allt ska man nu måste fatta beslut om också.


Ett rent under att jag nappade åt mig detta i bröllopsbutiken!

7 kommentarer:

Sonja sa...

Men man behöver inte ha allt. Jag är gift trots avsaknaden av just typ strumpeband. Kanske är jag tråkig? Lycka till. Vilken skonummer har S föresten, för vi har ett par eccos svarta festskor i storlek 32-33 ni kunde låna eller köpa dem om de skulle passa.

Sonja sa...

Ja egentligen skulle jag ha ett par finare kor också till L, de är likadana som de där tygskorna ni har nu (har sett dem på bild), men vita med en mörkblå-vitrutig rosett. De är använda bara ett par ggr, Saga fick dem men de var rätt små. Storlek 22. Hör av dig om du är intresserad.

Sandra sa...

Hade vår första bröllopsdag i söndags....och med facit i hand så behöver alla detaljer inte vara perfekta. Jag är också mer en helhetsmänniska och tyckte att detaljerna var det mindre viktiga under dagen (även om det i ärlighetens namn hetsade mig otroligt mkt). Kärlek, vänner och en god middag !

Linda sa...

Sonja, du har säkert rätt, och kanske just därför stressar jag inte alls - egentligen - över de där småsakerna. Och skorna till S är jag mycket intresserad av, och du väljer själv ifall du vill sälja eller låna!

Sonja sa...

Bra bra! Kollade skorna, de är storlek 32, sulan är 21 cm lång. Jag kan skicka bild till dig via e-post eller fb. Gärna säljer jag dem för en liten slant om du är intresserad.

tutt-lisa sa...

Ja int e det lätt att planera bröllop. Något jag aldrig vill göra igen (gifte mej på nyåret). Konstigt nog är det ändå de små detaljerna som hjälper till att göra en fin helhet. fast strumpebandet kanske int hör till det..själv var jag väldigt otraditionell o skippade bland annat strumpeband, brudbukett och diverse "fåniga" lekar :)

Linda sa...

Sandra, grattis! Och vi satsar stort på en rolig fest också, strunt i vilken färg servietterna har.

T-L, inga lekar för oss heller, tror jag - om inte brudfrämman och bestmännen hittar på nåt.