31 aug. 2011

Fåfängan slog till

Jag susade in till stan imorse för att fixa naglarna på en skönhetssalong. Tidigare har jag varit på manikyr och fått händerna masserade och naglarna lackade, men den här gången ville jag ha något extra hållbart, så det i min smak tunga artilleriet togs fram.Här ser ni alltså en förstärkning av den egna nageln, fixat med nånslags härdande gel. Akrylnaglar får mig att rysa vid blotta tanken, men detta känns ok på mina egna ganska sköra och korta naglar. Och en fransk manikyr ser alltid välvårdat ut, så jag är jättenöjd - tack till Sini!


EDIT: Som en läsare påpekade så ser man knappt nånting på det övre fotot, hehe. Här är ett bättre.Och senast NU känner jag mig riktigt fåfäng, som postar bild efter bild på mina naglar. Kan det inte bli fredag snart så får jag skriva om vin istället?

9 kommentarer:

Anonym sa...

Inte världens bästa bild kanske? Men de ser åtminstone naturliga och fina ut vad man nu kan se. Bra val, akrylnaglar är hemska!

Maria L sa...

Blir det champagnetips på fredagen? :)

Hanna sa...

Snyggt! Du kommer ju var har snygg och piffad som helst sen på den stora dagen. Hoppas vi får se massor bilder sen. Jag vill ha massor inspis till min egen planering :)

Pia sa...

Jätte snyggt ju! jag har också funderat på såna naglar - men undrar vad som händer med dom sen? ska gelet växa "ut" eller får man loss dom om man inte vill ha dom längre?

skrutte sa...

snyggt! o du har ju en hurja bra orsak att vara fåfäng! jag ska ha värsta fåfängs-dagen på lördag o ändå ska jag "bara" besöka nån annans bröllop.

catten sa...

hej jag har också tid beställt till min första nagelvård ever! "geelikynnet" ska det bli och jag hoppas verkligen att det blir som dina naglar, så naturligt som möjligt!
är lite nervös. själv brukar jag ju alltid ha kortfilade naglar med grannt/mörkgrått nagellack så vill int ha en så drastisk förändring.
men en gång i livet har man väl rätt att vara fåfäng?

The suburbanite novice sa...

Finaste finfint fina!

Naja sa...

Helt borta på detta område måste jag fråga om det där vita (även kallad nagel) som är "utanför fingret" är din egen nagel eller något konstgjort som är ditsatt? Är det alltså en plastgrejs de limmar, med gele, på din gamla lilla nagel eller vad är det?
Ser fint ut iaf!

Linda sa...

Maria L, får se, måste kanske fuska lite och förhandsskriva ett tips - kan ju vara att det är lite busy på fredag. Men skumppa tänker jag dricka, åtminstone! :)

Hanna, jag misstänker det blir en och annan bild tagen under kvällens lopp!

Pia, jag tror gelen slits bort så småningom, men snyggast blir det om man går tillbaka till salongen och putsar bort det när det börjar se sjabbigt ut. Får se hur länge det tar, jag har ingen aning.

Skrutte, ibland är det kiva att få känna sig fin. Ha så skoj på bröllopet!

Catten, jag tror det kommer att bli jättefint på dig! Gelnaglar verkar bra tycker jag. Och säg bara åt dem hur du vill ha det, så fixar de dem så.

Helena, puss på dig, och ses snart!

Naja, Allt är min egen gamla nagel, men toppen är liksom lackad med vit färg, och sen är allt typ överdraget med gel.