Sanna, tack! Det blev gott, men inte lika gott som min vanliga rabarbersylt som jag alltid gör. Men trevligt med lite omväxling förstås.
Malinofreja, roligt att du kommenterat! Menar du att du aldrig äter sylt annars då? Huh, jag måste alltid ha ett par olika sorters i kylskåpet - till croissanter, till ost, till plättar, till filen. I´m bad.
Lingonsylt med "salt mat", som makaronilåda och köttbullar. :) Med plättar eller pannkaka, men då är det ofta hemma hos någon annan. Har jag sylt i kylskåpet så är den inte länge där. :) Favorit: Hallonsylt.
4 kommentarer:
Härliga bilder!mm det ser gott ut!kram,s
Tror jag skall börja äta sylt bara för de fina burkarna. :)
Sanna, tack! Det blev gott, men inte lika gott som min vanliga rabarbersylt som jag alltid gör. Men trevligt med lite omväxling förstås.
Malinofreja, roligt att du kommenterat! Menar du att du aldrig äter sylt annars då? Huh, jag måste alltid ha ett par olika sorters i kylskåpet - till croissanter, till ost, till plättar, till filen. I´m bad.
Lingonsylt med "salt mat", som makaronilåda och köttbullar. :) Med plättar eller pannkaka, men då är det ofta hemma hos någon annan. Har jag sylt i kylskåpet så är den inte länge där. :) Favorit: Hallonsylt.
Skicka en kommentar