16 aug. 2011

För en god natts sömn

På Tiimari får man förutom allt möjligt krimskrams också köpa dessa fantastiska trollspön, som garanterar en lugn insomning och mardrömsfri sömn för små varelser kring åldrarna mellan tre och åtta.Jag är nöjd, den har funkkat bra hos oss åtminstone. Och enbart två eurosiner kostade den!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för tipset. Då ruskiga drömmar lite stör en snart 5-årings sömn. så han vill sova mellan oss, och sen är vi alla trötta på morgonen./My

Linda sa...

S sov med oss tills han var 5,5 år gammal - vareviga natt kl 02 kom han tassande med sin dyna och kröp in brevid mig. Vi sov bäst så, allihop. Men när jag blev gravid igen blev magen så småningom för stor för att det skulle vara bekvämt för tre personer, och jag föreslog åt honom en deal: antingen sover jag i hans säng, och han i vår, eller så sover han själv i sin egen säng. Han accepterade fakta sådär bara, över en natt, och sen dess har han sovit gott i egen säng. Insomnandet kan dock ta en stund ibland, men har tack vare lite magi löpt smidigt den senaste tiden! ;)