23 jan. 2013

En överraskning till er

Eftersom ni bevisade att ni fortfarande tittar in här och läser, då när jag för en tid sedan undrade om här alls fanns nån kvar då det var så tomt i kommentarsfältet, så ska ni få ett litet tack av mig - en ny tävling!

Det jag skulle vilja höra om, såhär lägligt i januari, är vad ni har för förhoppningar inför det kommande året. Vad drömmer ni om, vad hoppas ni ska gå bättre än förra året? Berätta nu, vad vill ni ha ut av 2013 - och hur tänker ni gå tillväga för att nå era mål? Är det blunda och korsa fingrarna som gäller, eller har ni nån konkret plan? Behöver själv lite pepp och flyt inför nytt jobb, flytt och sånt, så låt komma nu bara - behöver absolut inte bli långt som en roman eller ambitiöst i stil med att ni planerar rädda världen.


Jurlique är så hyggliga och sponsrar det här inlägget med två av sina best sellers: Rosewater balancing mist
> och Moisture replenishing Day cream. De här produkterna är helt super att använda nu mitt i smällkalla vintern eftersom de hjälper mot torr hy och ger huden en vacker lyster - nånting varje kvinna behöver i sin necessär, I promise! Ifall ni inte har turen på er sida här, och vill testa dem i alla fall, så kan ni klicka in er på tex  www.vackradu.fi , en web-shop dit man även kan ringa och få personlig hudvårdsrådgivning och tips om vilka produkter som passar ens hudtyp.

Vi kör enligt principen en kommentar = 1 lott, en kommentar + länk hit från din egen blogg = 2 lotter, en kommentar + länk + "gilla" Jurliques fb-sida= 3 lotter. Sen får ni gärna låna bilder härifrån också när ni länkar!


För er som inte är bekanta med Jurlique kan jag berätta att Jurlique är Australiens största hudvårdsmärke, grundat år 1985, och baserat helt igenom på ekologiskt och biodynamiskt odlade råvaror från deras egen farm - och en av mina favoriter, faktiskt. Är nästan ohälsosamt beroende av deras rosenhandkräm, som också var den första produkten jag provade på i tiderna!Lycka till! Vinnarna drar jag nästa onsdagkväll, 30.1!

25 kommentarer:

Anonym sa...

Bli gravid..ja, du vet :) Och så bli lycklig, framgångsrik och vacker. Och det i sin tur har att göra med självkänslan. För att boosta självkänslan ska man umgås med folk man gillar, göra roliga saker, utbilda sig, läsa, uppleva, se, lyssna, njuta, leva och emellanåt bara ta det lugnt. Kom ihåg mantrat - jag kan, jag kan, jag kan...varför skulle nån annan vara bättre? Och om det är så att nån annan är bättre så har du alla möjligheter att bi minst lika bra, på ditt sätt! Så kör hårt Linda!

Jenny sa...

Det jag vill ha ut av 2013 är en terrass. Hur jag kommer gå tillväga: spara pengar, låna paketbil, köra till byggvaruhus. Sedan får sambon fixa resten.
När den terrassen är klar - oj vad jag ska njuta. Av kaffe i eftermiddagssolen och av vin i kvällssolen.
Det var den konkreta biten. Sedan önskar jag också samma som anonym ovan har skrivit. Förutom att bli gravid.

Anonym sa...

Jag är nu lite romantisk av mig men skulle vilja Bli Kär :) och hitta min drömprins eller kanske det är lite dåligt med prinsar där ute på marknaden när både Daniel och Haakon nu tycks gilla sina fruar så en pojkvän är good enough (heter det pojkvän i denna ålder, manligt sällskap.. ;) ?)

Ja-a och ngt nytt på jobbfronten, möjligen.
Mera resor& upplevelser.

Sen hoppas jag verkligen att år 2013 är ljusare än 2012..
God hälsa till mina närmaste och käraste.

Last but not least, inga fler rynkor så jag hoppas jag vinner en burk eller två :)

Gillar Jurlique på Fb

-Sara-

Anonym sa...

Jag önskar framför allt att livet på ett sätt skulle stabilisera sig. Har ingen fast jobb, tankarna om bröllop och om ett barn till finns i huvudet. Och för tillfället bor vi på hyra och drömmen om ett eget hus finns i huvudet varje dag. Det handlar om stora, för mig viktiga saker, som jag ändå inte kan bestämma själv. Det som kanske är det lättaste för mig att förverkliga är att gå ner i vikt, för det är ju fast bara i mig själv! Jag önskar att år 2013 skall föra goda vindar med sig så att jag och mina nära och kära kunde nå någon av våra drömmar!
/Hannas
p.s. gillar Jurlique på fb

Anonym sa...

Jag har 8 dagar kvar till beräknat datum till vårt första barn och en knapp månad kvar tills flytt så har ganska konkreta utmaningar för 2013. Så mitt största mål för i år är att bli en lugn, trygg och harmonisk mamma, vad jag sen blir i verkligheten återstår att se.

Gillar redan Jurligue på fb och har ingen blogg men läser många.

-Nina-

Rebecka sa...

Jag hoppas att 2013 skall bli ett bättre år än 2012, som på många sätt var ett tungt år. Jag kan inte påverka mina käras hälsotillstånd, men visst finns det saker jag kan göra för att själv bli lyckligare. Jag skall absolut försöka gå ner till en vikt jag trivs med. Till hösten skall jag försöka hitta ett nytt jobb eller en studieplats. Det är viktigt att ha ett jobb som känns meningsfullt och rätt.

(Har ingen blogg, men gillar Jurlique på facebook.)

Anonym sa...

Jag vill bli gravid med ett fjärde barn. Och för att nå målet ska jag ha mycket sex med gubben:).

H. 3-barns mamman :)

Anonym sa...

Största utmaningen i år blir nog att skaffa min doktorsexamen. Jag hoppas på att få allting klart innan semestrar, för att sen frivilligt lägga aktern på grillen = disputera ;). Vad mitt liv kommer att innebära efter det....det är sen nästa utmaning: jobb, forskning, flytt? Det får dock tiden utvisa. Gillat Jurlique på FB.

-Nagu-Hanna

Lilla My sa...

Komma i form och må bra! Träna, springa och äta rätt och njuta av små vardagliga saker; som en god bok, en film med bästa vännen, utflykter med familjen och sovmorgnar nu som då.
Gillar redan Jurlique på FB, länkar hit till din Blogg! Trevlig Helg!

fua sa...

Springa stockholm maraton! För att uppnå det måste jag springa lite först, men jag jobbar på det. Följer snudd på slaviskt ett träningsprogram så jag hoppas att det bär. Sen har jag en massa andra storslagna planer, men allas deadline glider över på 2014 års sida, så dom räknas inte. Med lite tur (och mycket jobb) blir jag magister ännu på det här årets sida, så det kan väl räknas?
likear och länkar!

Kajsa sa...

Jag vill klara mina examensprov i vår med bravur, kunna åka på våra planerade resor, ha mera tid med barnen o börja träna mera! Å detta ska jag klara med bättre planering o med gott humör:)

Eva sa...

Jag ska vara en förälder med massor av tålamod. Hur gå till väga: sova! Gå och lägga mej tidigare, sova mer, vakna utvilad och ha massor av tålamod och energi! Och så ska jag läsa massor 2013. Hur gå till väga: stänga TVn och datorn. Bli en mer aktiv vän. Hur gå till väga: lyssna, ge tid och ta tag i alla "vi rings någon dag" och faktiskt ringa.

Karolina sa...

Jag drömmer om att under våren kunna göra "pientä pintaremonttia" hemma hos oss. Måla väggar, köpa en ny soffa och säng, byta ut golvlistor mm. Om detta kommer att hända så får vår 2-åriga pojke gå till mommo o moffa i Österbotten för några dagar så får vi bätrre saker och ting gjort. Och med samma kan vi passa på att gå och sjunga karaoke med min man och dricka vin på balkongen i lugn och ro. Sådant som vi alltför sällan gör nuförtiden, "quality time" :) Och sedan hoppas jag på en solig och varm sommar, att man sku få lite färg på kroppen och se fräschare ut. Vädret är något som jag tyvärr inte kan påverka, men om man hoppas jätte mycket på något så kanske det kommer att ske :)Tack för en trevlig blog!
Gillar Jurlique redan på facebook.

Anonym sa...

Mitt mål är att börja jobba igen efter en tid hemma och överleva jobbstarten! Har tänkt klara det genom att bli bättre på att planera o förutse saker o genom att sänka ribban, både hemma o på jobbet, allt måste kanske inte va så perfekt hela tiden. Gillar på fb.
-turistiaasi-

Hanna sa...

Mitt mål är givetvis att få en frisk liten bebis. Allt annat kvittar egentligen. Sen skulle det förstås vara kiva om jag skulle få gradun godkänd innan hen kommer. Det tänker jag uppnå genom att slutföra finslipet och skicka in den i slutet av veckan.

Jag gillar redan Jurlique på FB :)

Anonym sa...

Jag drömmer och hoppas på bättre tålamod år 2013. Jag vill inte tjafsa om minsta lilla sak åt mina barn och för att inte behöva göra det så behövs verkligen mycket bättre tålamod!! För att uppnå mitt mål så behöver jag få sova bättre om nätterna vilket betyder att vi måste ta itu med minstingens sömnskola. Jag gillar redan Jurlique på FB. Jenni

Danni sa...

Det viktigaste är nog att njuta och leva i nuet. Så det får vara mitt största mål!

Anonym sa...

Oj oj, hela 2013 är en enda stor utmaning för mig och min familj. Vi har just flyttat och renoverar samtidigt bostaden vi bor i - det är ingen lyckad kombination, om någon inte visste det redan:( Just nu ångrar jag t.o.m. att vi köpte den här lägenheten... Den första och största utmaningen blir alltså att öva sig i tålamod. För det blir bra (förhoppningsvis...), men det tar några år! På jobbfronten rullar det på, men eftersom jag är företagare vet man ju aldrig hur det går. Och så småningom borde jag kanske ta reda på vad jag ska bli när jag blir stor:) Där var den andra utmaningen. Och familjens minsting börjar skolan till hösten. Det är i och för sig ingen utmaning, hon skulle kunskapsmässigt antagligen kunna börja på tvåan direkt, men ändå ett stort steg för oss föräldrar, som inte längre har småbarn i huset. Vi önskar förstås, som vanligt, att vi kunde ha ro att ta oss mera tid med barnen. Och att vara kloka och förståndiga föräldrar, så att även barnen blir kloka och förståndiga med stort hjärta och öppet sinne. Där en liiiten utmaning till, alltså:)

Detta skrev Misa i Åbo

Maria L sa...

Vill ju delta i tävlingen förstås men har lite svårt att svara i.o.m. att jag inte lyckats/ vågat formulera förhoppningar. Men i stort sett skulle det vara fint att hitta en balans - ett jobb man trivs i, kontakt med gamla och nya vänner och nya upplevelser. Stabilare finansiellt läge än 2012 och kanske lite mera resor också? Mindre otur med bilen. Att jag ska få min Dolly hit till Sverige! Nå nu lossna det tydligen :) Bäst att sluta före det går för långt :) Gillar på fb, jättenyfiken på produkterna.

Maria

Anonym sa...

Hoppas på att hitta min stora Kärlek! My man. Som hålls där i vått o torrt o som jag blir galet kär i o samma gäller ju förstås för honom. Efter ett år med besvikelser och avslut hoppas jag på nya, spännande äventyr, en massa skratt o lycka + intressanta banor i arbetslivet o att ändå lycka behålla balans mellan jobb och fritid. Önskar också att jag o mina nära o kära ska hållas friska o att jag får tillbringa en massa tid med dom som är viktiga för mig. Och om inget av dessa saker händer, så hoppas jag att jag ändå kan njuta o vara lycklig, att leva i nuet o att uppskatta livet.

Ska gilla Jurlique på fb också, så hoppas på 2 lotter :)

/T

Jöns-Peter sa...

Ja varje år hoppas jag att vinna på lotto och därigenom ha råd att köpa en bondgård och starta ett "ålderdomshem" för djur - i synnerhet katter - och kreatur. Vid sidan om skulle jag ta emot skadade vilddjur, rehabilitera dom och släppa tillbaks dom i naturen. Men för att vinna måste jag väl lotta först. Så mitt motto för i år är väl "lotta mera, dröm än mer" :)

Jag skall också fortsätta njuta av varje liten dyrbar stund med min man och vår lilla härliga dotter. Det är de små stunderna som gör livet värt att leva och ger en kraft.

Anonym sa...

Tänka mindre och känna mera/leva mera. Våga mera och leva ärligare mot mig själv.

Back to basics

Anonym sa...

Mitt mål är att läsa mera, resa mera, jumppa mera och att förvandla mina manjana attityder till "just do it now" !!!
Minna

Anonym sa...

Mina mål för 2013 är att donera många fina människoägg, så att såna som verkligenverkligen vill ha barn, men kan inte få egna, skulle få uppleva det härliga och hemska med att ha egna ungar! Med en så liten grej för mig, kan jag skapa nya liv, och göra nåns lilla familj hel !

Och så önskar jag att jag kommer att byta jobb. Hitta ett jobb. Ett coolt jobb. 9 år på samma ställe börjar räcka, fast jag har hur kul som helst där!

Sen vill jag utveckla lite mera tålamod, och muskler! =)

De räcker för mig ! Kärlek och hälsa önskar jag för alla!

Anni från Åland

Johanna N sa...

Jag hoppas kunna varva ner lite, och hitta fler ljusglimtar i vardagen. Och för det ha jag faktiskt tänkt börja blogga! Många har sagt att det är de som är grejen med deras bloggar, att samla på de goda stunderna, och det vill jag pröva på.
Gillar på facebook!