3 jan. 2013

Tystnad

Jag känner mig lite ensam här på bloggen. Finns det nån särskild anledning till det månntro? Har jag gått och blivit grå och tråkig?

Ska vi säga såhär: hit me med knepiga frågor, om vad som helst ( näääästanvadsomhelst), så svarar jag! Undrar ni om mina politiska åsikter? Om jag tror på Gud? Om hen vs han/hon? Om jag petar mig i näsan när jag tror att ingen ser mig?

Får jag inte en enda fråga blir det bloggpaus. Så det så.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Tror du på gud? Har du alltid trott/inte trott? Hur gammal är du? Kan du skriva ditt bästa recept på semlor/morotssemlor,sku jättegärna baka men har gett upp nu då det oftast skiter sig...tack för en fin blogg! H.en flitig läsare

Karin sa...

Hur länge har du jobbat inom vinbranschen? Och hur väcktes ditt intresse?

Anonym sa...

Nyfiken på de nyheter du lovade leverera utöver lägenhetsköpet! När tänkte du delge dem?

Anonym sa...

Vad är ditt bästa skönhetstips? Hur träffade du din man? Det bästa vinet du vet (du måste välja bara ett)?

Mippe

Anonym sa...

Har du något bra mat och vin ihop- tips att komma med? Står alltid och velar i alkobutiken och skulle gärna t.ex. Dricka champagne genomgående ( älskar bubblor ;) men vet aldrig vad man kan bjuda till det för att få det att hålla ihop hela middagen.

Vill sen bara säga att jag gillar din blogg!
-Pia

Jenny sa...

Som mamma, hur ska man gå ordna saker och ting för att få tid för sig själv för att t.ex. gå till frissan?
Vad skulle du jobba med ifall du inte skulle jobba med vinrelaterat?
Ditt bästa surbrödsrecept? Har du provat baka med ljus surdeg?
Jag läser här nästan alla dagar, men läser tyst.

Anonym sa...

Jag tittar in här i din fina blogg så gott som varje dag men är usel på att kommentera. Hur kommer det sej att du bodde i Frankrike då du var yngre? Hur gammal var du då ni bodde där? Pratar du fortfarande franska? Ha ett fint nytt år. H. Jenni

Catta sa...

Hej du! Jag tittar in här troget varje gång det kommit ett nytt inlägg (följer via Bloglovin), men har blivit så usel på att kommentera. Frågestunder är jag ännu sämre på. Men ville bara säga att du absolut inte ska sluta! I'm here!