Har uppdaterat Husis-sidan med några vardagsvinstips. Ett av dem var detta serietidningsvin, som jag först förhöll mig mycket skeptiskt till pga etiketten. Men som många portugiser på senaste tid har den överraskat positivt!
Basse, det var en svår fråga. Kycklingkött är ju såpass milt i smaken att det egentligen beror mer på fyllningen, tycker jag. Vad hade du tänkt stoppa in i det arma djuret? /Snigeln, som inte vet om hon är inloggad
Oh, Dirks viner. Redoman dracks det här då jag ännu jobbade, men tror inte vi har något kvar av honom i hyllan- Tror aldrig jag köpte någon Sarvet men kanske man nu borde :)
3 kommentarer:
Hörru snigeln, en fråga. Vad skulle du dricka för rödvin under trettio euro till fyllda kycklingbröst? Pinot Noir är förbjudet.
Basse, det var en svår fråga. Kycklingkött är ju såpass milt i smaken att det egentligen beror mer på fyllningen, tycker jag. Vad hade du tänkt stoppa in i det arma djuret?
/Snigeln, som inte vet om hon är inloggad
Oh, Dirks viner. Redoman dracks det här då jag ännu jobbade, men tror inte vi har något kvar av honom i hyllan- Tror aldrig jag köpte någon Sarvet men kanske man nu borde :)
Skicka en kommentar